27 / 04 / 2024

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma



Kuzey Marmara Otoyolu’nun trafiğe açılan güzergahı olan İstanbul’un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayıp, İstanbul Havalimanı bağlantı yollarını da kapsayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri bölgesinde sona eriyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun Avrupa yakasında yer alan diğer bir kolu olan Habibler-Hasdal kavşağı bağlantı yolu da şehir trafiğine alternatif sağlıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kuzey Marmara Otoyolu’nun, İstanbul’un Asya yakasında trafiğe açılan güzergahı Pendik ilçesine bağlı Kurnaköy gişelerinden başlayarak İzmit’in Sevindikli ilçesine kadar kesintisiz hizmet veriyor. Güzergah üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na, İstanbul Park’a, Gebze OSGB’ye, Dilovası TEM bağlantı yoluna, D-100 bağlantı yoluna, Osmangazi Köprüsüne, Sevindikli kavşağından Kocaeli-Çayırova yoluna, İlimtepe kavşağından İzmit Körfez ilçesine kolaylıkla gidilebiliyor.

Anadolu Yakası ücret hesaplaması için tıklayın
Avrupa Yakası ücret hesaplaması için tıklayın

 


Geri Dön