27 / 04 / 2024

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.



Dünyanın en zengin 30 yaş altı kadınlar listesinde yer alan model Kylie Jenner kendisine saray yaptırmak için kolları sıvadı. Hürriyet'tte yer alan habere göre kendisine 15 milyon dolara arsa satın alan Jenner yakın zaman içerisinde inşaata başlayacak. Kızı Stormie ile birlikte yaşamayı hedeflediği bu malikane, Jenner'ın annesi Kris Jenner'ın malikanesinin yakınlarında inşa edilecek.

15 MİLYON DOLARA ARSA SATIN ALDI

Kozmetik markası sayesinde hayallerindeki inşa ettirmek isteyen Jenner 15 milyon dolara 5 dönümlük bir arsa satın aldı.

ABLASI KHLOE DE YAKINDA YAŞIYOR

Kylie Jenner hayallerindeki evi Los Angeles'ın en gözde bölgelerinden biri olan Hidden Hills'te inşa ettirecek. Bu arada aileden olan tek komşusu annesi Kris Jenner değil. Ablası Khloe Kardashian da aynı bölgede annesine yakın bir malikanede yaşıyor. Jenner'ın arsasını satın aldığı bölgede Miley Cyrus'ın da bir arsası bulunuyor. Genç şarkıcı 2015 yılında burada atları için bir arsa satın aldı. Ancak henüz herhangi mülk inşa ettirmedi. 

ÖNCE MALİKANE SATIN ALDI SONRA ARSA

Kylie Jenner,  Holmby Hills'te 36.5 milyon dolara bir malikane satın aldıktan sonra bu arsayı mülkleri arasına dahil etti. Jenner, bu yeni arsaya inşa ettireceği malikanede 12 otomobillik bir garaj, bir konuk evi ve güvenlik için özel bir bekçi kulübesi de inşa ettirecek. Özel bir spor alanı ve yüzme havuzu da genç yıldızın yaptıracağı malikanede yer alacak diğer detaylar.

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

SATIN ALDIĞI MALİKANE İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Henüz 23 yaşında olmasına rağmen dünyanın en zengin ünlüleri arasında yer alan Kylie Jenner, geçtiğimiz yılın ilk yarısında satın aldığı yeni malikane ile gündem olmuştu. Los Angeles'ın en gözde bölgelerinde emlak yatırımlar yapan Kylie Jenner, bunlara bir yenisini daha eklemişti. Jenner, içini de hiçbir masraftan kaçınmayarak döşediği bu malikaneyi 36.5 milyon dolar ödeyerek satın almıştı.

ZEVKİNE GÖRE DEKORE ETTİRDİ

Kylie Jenner, 8 odalı malikanesini tepeden tırnağa dekore ettirdi. Usta isimlerin imzasını taşıyan bu dekorasyon sonucu malikanenin belli odaları Barbie temasına uygun olarak yeniden tasarladı. Bazı odaları ise daha klasik bir tarza sahip. Bu arada Kylie Jenner 1 milyar dolar servete sahip. 

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!


Geri Dön