05 / 05 / 2024

L 'ist İstinye konut dalında yıldız proje seçildi!

L 'ist İstinye konut dalında yıldız proje seçildi!

Lis 't İstinye Suites, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri 'nin   konut dalında yapılan seçmelerinde Yıldız Proje ödülü aldı. List İstinye Suites,   “Yeni Yaşam 'a Yeni Bir Davet ” sloganıyla Eylül 2010 'da kapılarını açmıştı...



Lis 't İstinye Suites, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri 'nin   konut dalında yapılan seçmelerinde Yıldız Proje ödülü aldı.   Gayrimenkul geliştirmede 20 yıllık deneyime sahip olan Hakan Kodal yönetimindeki Krea Grup   tarafından geliştirilen ve çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan List İstinye Suites,   “Yeni Yaşam 'a Yeni Bir Davet ” sloganıyla Eylül 2010 'da kapılarını açmıştı. Ödüller Krea Grup adına İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal ile çamoğlu Mimarlık adına Ömer çamoğlu 'na takdim edildi.



İstanbul 'un Tektaş Projesi
Krea Grup, 2+1 'den 5+1 'e kadar çeşitli suite seçeneklere sahip L 'ist İstinye Suites ile butik konseptli en seçkin konut projesine imzasını attı.



İstanbul 'un Boğaz 'a en yakın noktası İstinye 'de gerçekleştirilen L 'ist İstinye Suites projesinde her şey sosyal yaşamı kolaylaştıracak şekilde ve konforda tasarlandı. Hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, masaj, pilates, yoga odaları, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, 2 adet açık ve bir adet kapalı yüzme havuzu gibi ayrıcalıkların yanı sıra 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri de bu seçkin projede en konforlu şekilde sunuluyor.



Boğaz 'ın doyumsuz manzarasının yanında eşsiz bir sosyal yaşam kalitesi sunan L 'ist İstinye Suites 'in, konsept mimarlığında Ömer çamoğlu 'nun, iç dekorasyon detaylarında ise Mustafa Toner 'in imzası var.

 


Geri Dön