02 / 05 / 2024

L´ist İstinye Suites´te 450 bin Euro! Yaşam başlıyor!

L´ist İstinye Suites´te 450 bin Euro! Yaşam başlıyor!

Krea Gayrimenkul´ün İstinye´deki projesi L´ist İstinye Suites´te fiyatlar 450 bin Euro´dan başlıyor...



2008 yılının Kasım ayında temeli atılan L´ist İstinye Suites projesinde konut teslimleri geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Eylül sonunda site sakinlerinin taşınmasıyla sitede yaşam başlayacak.

İstinye´de 28 bin metrekare alana kurulan L´ist İstinye Suites projesinin inşaat alanı 58 bin metrekare. 1500 metrekare sosyal tesis alanında; hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, masaj odaları, plates ve yoga stüdyoları, okuma ve dinlenme odası, parti odası, DVD Room, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, iki adet açık, bir adet kapalı yüzme havuzu, özel güneşlenme alanları, yürüyüş alanı, 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri bulunuyor.

150 adet suite daireden oluşan L´ist İstinye Suites projesinde konutların alanları 131 ile 383 metrekare arasında değişiyor. Konut seçenekleri ise 2+1´den 5+1´e kadar farklılık gösteriyor. Projede şu an en ucuz konutun fiyatı 450 bin Euro. En pahalı konut ise 1 milyon 700 bin Euro´ya satılıyor. Konut bedelinin yüzde 80´ine anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor.

L´ist İstinye Suites´de suitlerde; 1. ve 2. katlar bahçe dubleksi, orta katlar düz daire, en üst kat ise çatı dubleksi şeklinde yapıldı. L'ist İstinye Suites, doğru proje konseptinde tasarlanmış, otel konforu sunan, lokasyonu prestijli ve özellikle de manzara avantajına sahip bir proje olması sebebiyle de kendisini piyasadaki A ve A+ birçok projeden ayırmayı başarıyor.

L´ist İstinye Suites  projesine bir kilometre uzaklıkta Enka Koleji, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, iki kilometre uzaklıkta İstinye Lisesi bulunuyor. Proje ayrıca Maslak Acıbadem Hastanesi´ne üç,  İstinye Devlet Hastanesi´ne 1.5 kilometre, İstinye Park´a 500 metre, Atatürk Havalimanı´na 28, Sabiha Gökcen´e 31 kilometre, TEM´e 3.5, E-5 ise 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Tel: 0212 3531111

www.lististinye.com.tr

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön