03 / 05 / 2024

L'ist İstinye Suites'te 990 bin TL!

L'ist İstinye Suites'te 990 bin TL!

L'ist İstinye Suites'te fiyatlar 990 bin TL ile 3 milyon 520 bin TL arasında



Boğaz'ın en güze noktalarından birinde konumlandırılmış Krea'nın İstinye'deki ilk projesi L'ist İstinye Suites, her türlü hizmeti ve konforu bir arada sunuyor

Projenin adi: L'ist İstinye Suites.

Projenin lokasyonu: İstinye.

Yapan şirket: Krea Gayrimenkul.

Satış Pazarlama Sorumlusu: Müge Büyükyılmaz.

Başlama tarihi: Kasım 2008.

Bitirme tarihi: Mayıs 2010.

Toplam arsa: 28 bin metrekare.

Toplam inşaat alanı: 58 bin metrekare.

Sosyal donatılar: 1500 metrekare sosyal tesis alanında; hamam, sauna, jakuzi, fıtness merkezi, masaj odaları, plates ve yoga stüdyoları, okuma ve dinlenme odası, parti odası, DVD Room, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, iki adet açık, bir adet kapalı yüzme havuzu, özel güneşlenme alanları, yürüyüş alanı, 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri vardır.

Konut sayısı:  150 suites.

Konut bilgileri: 131 ila 383 metrekare alana sahip 2+1'den 5+1'e kadar pek çok seçeneğin bulunduğu süitlerde; 1. ve 2. katlar bahçe dubleksi, orta katlar düz daire, en üst kat ise çatı dubleksi şeklindedir.

Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 990 bin TL - 3 milyon 520 bin TL.

Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 450.

Projenin ayırt edici özelliği: L'ist İstinye Suites, doğru proje konseptinde tasarlanmış, otel konforu sunan, lokasyonu prestijli ve özellikle de manzara avantajına sahip bir proje olması sebebiyle de kendisini piyasadaki A ve A+ birçok projeden ayırmayı başarıyor.

Projede anneler için ne düşünüldü: Anneler bu sitede çocuklarının güvenliğinden şüphe etmeyecekler. Proje konsepti dahilinde anneler için tasarlanan yoga ve pilates odaları ayrıca SPA merkezi bulunuyor.

Babalar için neler var: Günlük iş yoğunluğundan bunalan babalar da bu projede unutulmamış. Onlar için geliştirilen oyun odalarında briçin keyfini sürebilirler.

Çocuklar için neler var: Projedeki çocuk oyun alanları, yüzme havuzları ve atari oyun odaları çocukların keyifli bir yaşam sürmesini sağlayan ince detaylar arasında.

Aileler için neler var: Proj e ailelere güvenli yaşam alanları ve ailece vakit geçirebilecekleri geniş donanımlı sosyal olanaklar sağlıyor. Gençler için neler var: Proje kapsamında tasarlanan sosyal donatılar arasında bulunan cep sineması gençlerin arkadaşlarıyla keyifli saatler geçirebileceği şekilde dizayn edilmiş.

En yakın okullar kaç kilometre uzaklıkta: Bir kilometre uzaklıkta Enka Koleji, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, iki kilometre uzaklıkta İstinye Lisesi.

En yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Maslak Acıbadem üç, İstinye Devlet Hastanesi 1.5 kilometre.

En yalan alışveriş merkezi: İstinye Park 500 metre

Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç kilometre: Atatürk Havalimanı 28, Sabiha Gökçen 31 kilometre uzaklıkta.

TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM 3.5, E-5 ise 8 kilometre.

Tel: 0212 3531111

www.lististinye.com.tr


Geri Dön