29 / 04 / 2024

L'ist İstinye Suites'te 1 milyon 600 bin Euro'ya!

L'ist İstinye Suites'te 1 milyon 600 bin Euro'ya!

L'ist İstinye Suites projesinde 316 metrekarelik 5+1 daireler 1 milyon 600 bin Euro'ya satılıyor



Krea Gayrimenkul'ün İstinye'de inşa ettiği L'ist İstinye Suites; hamam, sauna, jakuzi, fıtness merkezi, masaj odaları, plates ve yoga stüdyoları, okuma ve dinlenme odası, parti odası, DVD Room, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, iki adet açık, bir adet kapalı yüzme havuzu, özel güneşlenme alanları, yürüyüş alanı, 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking gibi lüks hizmetler sunuyor.

28 bin metrekare alanda 58 bin metrekare inşaat alanına sahip olan L'ist İstinye Suites'te toplam 150 adet suit bulunuyor. Alanları 131 ile 383 metrekare arasında değişen daireler 2+1'den, 5+1'e kadar çeşitlilik gösteriyor. 1. ve 2. katlar bahçe dubleksi, orta katlar düz daire, en üst kat ise çatı dubleksi şeklinde inşa ediliyor. Konut fiyatları 450 bin Euro'dan başlıyor, 1 milyon 600 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Ödemelerin yüzde 30'u peşin, kalanı banka kredisiyle yapılabiliyor. TEB ile yapılan anlaşma çerçevesinde yüzde 1 faiz oranı uygulanıyor.
Kasım 2008 yılında yapımına başlanan L'ist İstinye Suites'in 2010 yılının Mayıs ayında tamamlanması hedefleniyor.

İstinye Park Alışveriş Merkezi'ne 500 metre mesafede inşa edilen L'ist İstinye Suites Atatürk Havalimanı'na 28, Sabiha Gökçen'e 31 kilometre, TEM'e 3,5, E-5'e 8 kilometre uzaklıkta. L'ist İstinye Suites projesinin yapımcı firması olan Krea Grup, Merrill Lynch GPI ile imzalanan ortaklık anlaşması kapsamında Temmuz 2006' da kuruldu. Krea Grup, konut, alışveriş merkezi, miks gayimenkul projelerine fon sağlayarak, bu projelerin geliştirme, pazarlama- satış faaliyetleri ve alışveriş merkezi yönetimi ve danışmanlığı gibi gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında hizmet vermeyi hedefleyen bir kuruluş.

Krea Grup, Merrill Lynch Global Principal Investments Group (ML GPI)'ın proje geliştirici ve yatırım danışmanı olarak Türkiye'deki iş ortağı. Krea Grup iştirakleri arasında, yatırımcı ve proje geliştirici Krea Gayrimenkul, BREF (Bosphorus Gayrimenkul Fonu) ve alışveriş merkezi yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda uzman REVAL (Retail Value) bulunuyor.

Krea Gayrimenkul, 2007 Eylül ayında Euromoney dergisi tarafından Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Geliştirme Şirketi ve Fon Yöneticisi ödüllerine, Krea Grup'un ilk yatırımı olan Neo Eskişehir Alışveriş Merkezi de 2008 Yılı Türkiye'nin En İyi Yılbaşı Konsept Tasarım Birincisi ödülüne layık görülmüştü.

Tel: 0212 3531111

www.lististinye.com.tr

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön