04 / 05 / 2024

La Flora Otel ekimde İzmit'te hizmete giriyor!

La Flora Otel ekimde İzmit'te hizmete giriyor!

Paşalıoğlu inşaat sahipleri adına Mustafa Paşalıoğlu ve Doğukan Paşalıoğlu tarafından yaptırılan La Flora Otel, ekim ayının ilk haftası açılıyor.La Flora Otel, ev huzurunu ve rahatlığını ayağınıza getiriyor...



Paşalıoğlu inşaat sahipleri adına Mustafa Paşalıoğlu ve Doğukan Paşalıoğlu tarafından yaptırılan La Flora Otel, ekim ayının ilk haftası açılıyor. İzmit Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No: 13 adresinde hizmete girecek La Flora Otel'de aradığınız ev rahatlığını bulacaksınız. Celal Özak'ın otel müdürlüğünü yaptığı La Flora'da kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

RESİDENCE ODALAR
Otelcilik anlayışına yeni bir soluk getiren La Flora, geniş ve ferah yapısıyla 4 kattan oluşuyor.Otelde; 32 oda, 64 yatak, 60 kişilik cafe, bar ve restaurant, 2 adet toplantı ile seminer salonu, 45 araçlık kapalı otopark ve lobi bulunuyor. Sıradan otel yapısının dışına çıkan ve 35 metrekarelik 1 +1 residence olarak tasarlanan odalarda ihtiyacınıza cevap verebilecek her şeyi bulabileceksiniz.

İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY

Sadece yatak odası değil aynı zamanda istediğiniz gibi yemek pişirebileceğiniz mutfağın da yer aldığı otel odasında; 2 adet televizyon, merkezi sistem klima, direk telefon, duşakabin, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, set üstü ocak, aspiratör, güvenlik kasası, saç kurutma makinesi, duman yangın dedektörü, wireless, çalışma masası ve aklınıza gelebilecek her şey var.

SİZLER İÇİN MUTFAK

Ekimin ilk haftası açılacak olan La Flora Otel'de odaların tümü yatma grubu ve oturma grubu olarak iki bölümden oluşuyor. Yatak odaları 1. sınıf antibakteriyel yataklardan özenle hazırlandı. Dileyen misafir, La Flora'da kendi evindeymiş gibi kendi yemeğini yapıp kahvesini yudumlayabilir.


USTA ŞEF VE BARMEN
Restoranda ise uluslararası tecrübeye sahip restaurant şefi İsmet Uçar'ın hazırlayacağı dünya ve Türk mutfağının eşsiz yemekleri, zengin menüleriyle kahvaltı, butik pastane ve şekerleme ürünleriyle tecrübeli barmenin hazırlayacağı enfes La Flora Otel Müdürü Celal Özak ve restoiçkiler sunulacak. La Flora, 14 kişilik uzman kadrosuyla özel gün ve toplantılarınızda sizlere hizmet verecek.


Bizim Kocaeli 

Geri Dön