28 / 04 / 2024

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Lake Park Houses, İznik Gölü'ne sıfır konumda hayata geçiriliyor. Projede brüt alanı 400 metrekarelik parseller yer alıyor. Peki Lake Park Houses projesinde parsel fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Lake Park Houses projesi Tiny House Adalı, Lake Park Tiny Houses işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede doğada yaşam sunuluyor. 

Lake Park Houses projesinde toplam 35 adet parsel bulunuyor. İznik Gölü'ne sıfır konumda hayata geçirilen projedeki parselleri hem kiralama hem de satın alma fırsatı bulunuyor. 

Lake Park Houses'ta ateş çukuru, açık hava sineması, yüzme havuzu ve barbekü alanı, göl üzerinde projeye müstakil iskele, cafe, restaurant yer alıyor. Ayrıca gölde su sporları ve balıkçılık gibi faaliyetler için bir tekne de bulunuyor.

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Lake Park Houses'ta yer alan parsellerin alt yapısı hazır durumda. Ayrıca projedeki her parselde, özel pay ölçerli elektrik, su, fosseptik tankı, meyve ağaçları, sebze bostanı yer alıyor. 

Parsellerin büyüklükleri brüt 400 metrekare, net 300 ile 350 metrekare arasında değişiyor. Projede 24 saat kamera kaydı ile güvenlik imkanı da sağlanıyor.

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Parsellerin üzerine çeşitli Tiny house'lar konulabiliyor. Tiny House Adalı'da yer alan Tiny House çeşitlerinin fiyatları 29 bin Euro'dan başlıyor. 

LAKE PARK HOUSES FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2023 

Lake Park Houses projesinde yer alan parsellerin satış fiyatları 42 bin Euro'dan başlıyor. 

Projede yer alan parsellerin yıllık kiralama bedelleri ise 75 bin Türk Lirası ile 125 bin Türk Lirası arasında değişiyor. 

Web: https://www.tinyhouseadali.com/iznik-golu-lake-park-tiny-houses/

Tel: 0 (545) 313 59 59

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!
 


Geri Dön