27 / 04 / 2024

Lamp 83 yeni fabrikasında büyümeye devam ediyor!

Lamp 83 yeni fabrikasında büyümeye devam ediyor!

Lamp 83 yeni fabrikasında büyümeye devam ediyor. Lamp 83, artık tüm faaliyetlerini de İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ nde yer alan yeni fabrika binasında sürdürecek.



‘Doğru Aydınlatma’ felsefesi ve 52 yıllık tarihi boyunca ‘tavizsiz ve sürdürülebilir kalite’ ilkesiyle üretimine devam eden Lamp 83, artık tüm faaliyetlerini İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan yeni fabrika binasında sürdürecek.

 

Lamp 83’ün 1963 yılında Karaköy Bankalar Caddesi’nde başlayan aydınlatma aygıtları üretimi serüveni, gelişen ve büyüyen rakamlarla başka bir boyuta taşınıyor. 8.000 m2 açık ve 14.000 m2 kapalı alana sahip olan fabrikada; 30'dan fazla ülkeye yapılan doğrudan markalı ihracat, yıllık 1.000.000 adedin üstündeki yeni üretim kapasitesi ve tümüyle modernize edilen ekipmanları ile Lamp 83, ışığını parlatmayı sürdürecek.

 

Tesis ve rakamlardan bağımsız olarak bir markanın en büyük kazanımının nitelikli insan kaynağı olduğuna inanan Lamp 83, yeni fabrika binasında çalışanları ve müşterilerine ilkleri sunmayı da unutmuyor. Spor salonu, hobi alanı, 60 kişilik konferans salonu ile vazgeçilmez bir Lamp 83 klasiği olan 2.000 m2 yepyeni "aydınlatma simülasyon merkezi ve showroom" alanı da, yeni tesisle birlikte faaliyete geçiyor.

 

Yarım yüzyıl önce başlayan "ışığın yolculuğu" Lamp 83 için değişmez "doğru aydınlatma" prensibi sayesinde, geleceğe güvenle taşınıyor. Resmi açılışı ilkbahar aylarında yapılacak olan bu yeni tesisimizde; sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

 

Yarım asırdır Lamp 83 markasına güvenerek bizi tercih eden ve bugünlere taşıyan tüm müşterilerimize, paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

 

26 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni adres ve irtibat bilgilerimiz aşağıda yer almaktadır.



Geri Dön