27 / 04 / 2024

Larus Loft nerede?

Larus Loft nerede?

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinin bulunduğu Larus Loft nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Göktürk deniliyor...



Dairelerin alanlarının  65 metrekareden başlayıp, 182 metrekareye kadar yükseldiği Larus Loft nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Satışlara devam edilen Larus Loft Göktürk projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden meydana geliyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Larus Loft nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Göktürk cevabı veriliyor. Proje, 3 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.


Larus Loft nerede?


İçerisinde toplam 119 adet daire bulunan Larus Loft Evleri,  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  ile Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. Proje, 20 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika mesafede yükselen Göktürk Larus Loft Residence projesinde yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Larus Loft adres bilgileri: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul


Larus Loft nerede?


Larus Loft nerede?


Larus Loft Residence telefon numarası: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön