27 / 04 / 2024

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Toplam 20 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Göktürk bölgesinde yükseldiğini söylemek mümkün. Projede banka kredisi kullanılıyor...



Konutların satış sürecine devam edilen Larus Loft ulaşım bilgileri hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Yatırım bedeli 20 milyon dolar olarak belirlenen Larus Loft Göktürk projesi, Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Kıran Mimarlık ve Yapı ve Vizyon  İstanbul  İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Larus Loft Evleri'nde banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Larus Loft ulaşım bilgileri!


3 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Larus Loft ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Avrupa yakası Göktürk bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. 


Teslimlerine 24 ay sonra başlanması öngörülen Larus Loft Residence'ta yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlayıp, 182 metrekareye kadar yükseliyor. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Larus Loft Evleri,  119 adet daireden oluşuyor. 


Larus Loft ulaşım bilgileri!

Adres: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk /  İstanbul


Telefon: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön