06 / 05 / 2024

Lavinya Park Mimarsinan 'da son 30 konut!

Lavinya Park Mimarsinan 'da son 30 konut!

Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kul, gerçekleştirdikleri ilk proje olan Lavinya Park Mimarsinan 'da satışları büyük oranda tamamladıklarını ifade ederek, geriye kalan son 30 konutun sahiplerini beklediğini söyledi



Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kul, gerçekleştirdikleri ilk proje olan Lavinya Park Mimarsinan 'da satışları büyük oranda tamamladıklarını ifade ederek, geriye kalan son 30 konutun sahiplerini beklediğini söyledi.

Kullar İnşaat'ın tekstil sektöründe 50 yıldan bu yana faaliyet gösteren Örteks Tekstil 'in girişimi olduğunu belirten Kul, Büyükçekmece'de E-5 'in yanında yer alan projede yer alan toplam konut sayısının ise 108 olduğunu dile getirdi.
Projede fiyatların 147 bin TL 'den başlayarak 350 bin TL 'ye kadar yükseldiğini belirten Ahmet Kul, 5 bin metrekarelik arsada yükselen Lavinya Park Mimarsinan'ı, 'Yeşil alanların varlığına özellikle dikkat ettik. Projede 14 mağazanın yanı sıra açık ve kapalı otopark alanları bulunuyor. Bu da günlük yaşamı kolaylaştırıyor. Kullanılan malzemenin yüksek kalitede olmasına son derece dikkat ettik' sözleriyle anlattı.

 

 


Geri Dön