02 / 05 / 2024

Lekule Kartal Oflaz İnşaat!

Lekule Kartal Oflaz İnşaat!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Oflaz İnşaat projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Projede 7 farklı daire seçenekleri yer alıyor.



Lekule Kartal Oflaz İnşaat projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Lekule Kartal Rezidans'ta yer alan dairelerin alanları  81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Adalar ve deniz manzaralı, kat bahçeli dairelerden oluşan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


Oflaz İnşaat imzası ile yükselen Lekule Kartal Evleri'nda 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL, 2 oda 1 salon daireler ise 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin sosyal olanakları arasında açık havuz, havuz cafe, fitness center ve çocuk parkı yer alıyor. 


Zemin+18 kat olarak planlanan Lekule Kartal Oflaz İnşaat projesi; Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na ise 3 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Lekule Kartal Rezidans nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Kartal Lekule Evleri satış ofisi 

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön