03 / 05 / 2024

Lekule Kartal satış ofisi!

Lekule Kartal satış ofisi!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Lekule Kartal konut projesinde yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Lekule Kartal satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.



Lekule Kartal Evleri 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 7 farklı daire alternatifleri yer alan projede dairelerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Oflaz İnşaat imzası taşıyan Lekule Kartal Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede 120 aya varan vade avantajı yer alıyor.


Adalar ve deniz manzaralı, kat bahçeli dairelerden meydana gelen Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesi zemin+18 kat olarak dizayn edildi. Projede 1+1 daireler 280 bin TL, 2+1 daireler ise 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Lekule Kartal Residence projesinin sosyal olanakları arasında fitness center, açık havuz, havuz cafe ve çocuk parkı mevcut. Proje lokasyon olarak Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a ise 2 dakika mesefede yükseliyor. 


Lekule Kartal satış ofisi adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Lekule Kartal satış ofisi iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön