02 / 05 / 2024

Lekule nerede?

Lekule nerede?

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lekule projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Peki Lekule nerede?



"Lekule nerede?" sorusunun cevabını vermeden önce projeden bahsedelim. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje  Oflaz Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçiriliyor. 


7 farklı tipte konutun yer aldığı Lekule projesi, Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Lekule projesinde peşinatsız 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede ayrıca yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. Proje zemin+18 katlı olarak yükseliyor.


Daire alanlarının 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değiştiği Lekula projesinde açık havuz, çocuk parkı, havuz cafe ve fitness center gibi alanlara yer veriliyor.


Lekule nerede?

Lekule projesi Kartal Metro İstasyonu'na 2 dakika, Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne 5 dakika, Aydos Ormanı'na 5 dakika, ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Lekule nerede?

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön