09 / 05 / 2024

Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor! 

Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor! 

Galatasaray Sportif AŞ’nin İstanbul Mecidiyeköy’deki gayrimenkulü Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor. İşte Leo Residences ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal, Leo Residences ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ömer Faruk Akbal, projenin gerek konut miksi gerekse de estetik yapısıyla ses getireceğine dikkat çekti. Akbal, projenin büyük yatırımcılarla kısa zamanda buluşturulmasının hedeflendiğini belirtti. Faruk Akbal, bu projeden en az 1 milyar Türk Lirası tutarında bir gelir elde edileceğini de dile getirdi. 

Leo Residences projesinde, yeni nesil konaklama deneyimi sunulacak. Bu kapsamda, proje ile otelciliği gayrimenkul ve teknolojiyle birleştiren yeni bir model ortaya çıkacak. 

Leo Residences 17 Aralık ta görücüye çıkıyor! 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek de Leo Residences projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dursun Aydın Özbek, "Galatasarayımıza yakışan aslan gibi bir proje olacak" açıklamasında bulundu ve tüm Galatasaraylılardan bu projeye önemli bir yatırım fırsatı olarak bakmalarını rica etti. 

Leo Residences projesinin lansmanına da değinen Özbek, "Değerli Galatasaraylılar. 17 Aralık’ta stadımızda projemizin lansmanını yapacağız. Hepiniz davetlisiniz. O günkü lansman daha tanıtıma yönelik. ‘Leo Residences’ projesinin detaylarını anlatan, satışına başlandığı güzel bir lansman olacak" diye konuştu ve heyecan verici bir lansman olacağını belirtti. 

Projenin mali değeriyle ilgili bir soruya da yanıt veren Özbek, "Yatırım miktarı takribi 100-150 milyon lira arasında değişir. Kesin bir rakam söylemek mümkün değil" diye konuştu. 

Leo Residences projesinin herkesin tercih edeceği ve herkes için güzel bir yatırım fırsatı olacağına dikkat çekildi. Aynı zamanda, projede gecikmenin söz konusu olmadığı ve en kısa sürede hayata geçirileceği ifade edildi.

Özbek, Leo Residences ile ilgili "Galatasaray içinden 186 yatırımcı çıkması lazım. Çünkü burası Galatasaray'ın malıdır, Galatasaray'a yakışan bir yerdir" açıklamasında bulunarak Galatasaraylıları da burada yatırım yapmaya davet ettiğini belirtti. 

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön