15 / 05 / 2024

Levent Artuk kimdir? Nereli?

Levent Artuk kimdir? Nereli?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Levent Artuk kimdir? Levent Artuk nerelidir? İşte yanıtı...



Profesyonel kariyerine 27 Şubat 1979 tarihinde Danıştay Yardımcısı olarak adım atmıştır. Daha sonra 14 Mayıs 1981 tarihinde görev unvanı Danıştay Tetkik Hakimi olarak değişmiştir. Artuk, kariyeri boyunca çeşitli önemli görevlerde bulunmuştur. Edirne İdare Mahkemesi Üyeliği ve Müstemir Yetkili Başkanlığı, Adalet Müfettişliği ve Adalet Başmüfettişliği, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı ve İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı gibi görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Ayrıca, 1999 yılında Milli Güvenlik Akademisi'ne devam etmiştir.

10 Eylül 2003 tarihinde Danıştay Üyeliği'ne seçilen Artuk, 15 Mart 2011 tarihinde Danıştay Ondördüncü Daire Başkanı olarak atanmıştır. Ayrıca, Türkiye Adalet Akademisi Genel Kurul Üyeliği görevinde de bulunmuştur. 15 Mart 2019 tarihinde kendi isteğiyle emekliye ayrılan Artuk, uzun ve başarılı bir hukuk kariyeri sürdürmüştür.

Levent Artuk, uzun yıllar boyunca hukuk alanında önemli görevler üstlenmiş, deneyim ve bilgisini sektöre aktarmış bir isimdir. Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi olarak, zengin mesleki deneyimini ve uzmanlığını şirkete katmaya devam etmektedir.


Geri Dön