28 / 04 / 2024

Levent Eyüboğlu Multi'den kazandı, Söke'ye yatıracak!

Levent Eyüboğlu Multi'den kazandı, Söke'ye yatıracak!

Multi Turkmall'un İcra Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, konut yatırımları yapmak için yeni bir şirket kurdu



Avrupa gayrimenkul sektöründe lider durumunda bulunan Hollandalı Multi Corporation 'ın Türkiye iştiraki Multi Turkmall'un Ceo'su Levent Eyüboğlu geçtiğimiz günlerde kurduğu gayrimenkul şirketiyle konut sektörüne girdi. Sermayesi 100 bin TL olan şirketin adı Söke Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi. 26 Haziran'da kurulan şirketin kurucuları arasında İsfalt eski Genel Müdürü Hasan Arpacı, Yorum İnşaat A.Ş'nin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Ağca ile Mustafa Taşova bulunuyor.
 
Söke Gayrimenkul Yatırım A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanlığını Levent Eyüboğlu, başkan yardımcılığını Osman Ağca, yönetim kurulu üyeliğini ise Hasan Arpacı ve Mustafa Taşova üstlenecek.
 
Edinilen bilgilere göre şirketin faaliyet alanları; her türlü inşaat taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar, yapılar toplu sosyal konutlar ve her türlü prefabrik yapıların inşaatları yapmak, yurt içinde ve yurt dışında alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirip yönetmek.
 
Söke Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin 100 bin TL olan sermayesinin her biri 100 TL değerinde 1000 adet hisseye ayrıldı. Şirket ortaklarının hisse dağılışı ise şu şekilde;
 
Mustafa Taşova
Hisse adedive tutarı: 333/ 32 bin 300 TL
 
Hasan Arpacı
Hisse adedi ve tutarı: 1/ 100 TL
 
Osman Ağca
Hisse adedi ve tutarı:1/ 100 TL
 
Yorum İnşaat
Hisse adedi ve tutarı: 332/ 33 bin 200 TL
 
Levent Eyüboğlu
Hisse adedi ve tutarı:1/ 100 TL
 
Turkmall Market Yatırım İnşaat A.Ş
Hisse adedi ve tutarı:332/ 33 bin 200 TL
 
Seda Tabak/ Emlakkulisi.com

Geri Dön