28 / 04 / 2024

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı!

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı!

Bakırköy'de yer alan ve 20 milyon liralık maliyetle oluşturulan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Ancak, açılışı hakkında henüz net bir tarih oluşturulmadı...



Bakırköy Osmaniye'de Bakırköy Adliyesi'nin yakınında yer alan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Ancak açılışı ertelendi. Açılışı ile ilgili net bir bilgi bulunmayan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, toplam 20 milyon liralık maliyetle hayata geçirildi. 


9 bin 500 metrekarelik Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, yaklaşık 800-1000 kişi kapasiteli. Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sergi alanı ve müze de yer alacak. 


Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, aynı zamanda yaşam merkezi olarak da kullanılacak. Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi kapsamında opera, tiyatro gibi sanat etkinlikleri yapılacak. 


Yunus Emre Kültür Merkezi'nin yetersiz kaldığı bölgede, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi sayesinde Bakırköylüler sanata doyacak. 2012 senesinde temeli atılan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi kapsamında açılış olmadığından program da belli değil. 


Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi kapsamında kreş hizmeti, sanat atölyeleri, opera, tiyatro, konser gibi etkinlikler için sahne yer alacak.


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön