16 / 05 / 2024

LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde yok artık dedirten indirim kampanyası! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde yok artık dedirten indirim kampanyası! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenlere kaçırmak istemeyecekleri indirim fırsatı LG de. Bir çok yenilikçi programa sahip LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi 14 kişilik kapasiteye sahiptir. İşte ürünün özellikleri ve fiyat listesi..



LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi nde yok artık dedirten indirim kampanyası! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının mutfak işlerinde en büyük yardımcılarından biriside bulaşık makinesidir. Bulaşık makinelerinin tercih edilmelerinin sebebi sağladığı üstün performans ile sunduğu çeşitli programlardır. LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi bir çok özelliği ile çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.

14 KİŞİLİK BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Inverter DirectDrive motor teknolojisi ile tasarlanan multi-motion yıkama kolları, QuadWash, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışıyla kapsamlı bir temizlik ortaya koyar.

TurboMotion ile multi-motion yıkama kolları suyu her yana püskürterek yıkama alanının kapsamını % 30 arttırarak geniş yıkama sunar. Turbo program seçeneğine sahip ürün hızlı bir yıkamaya ihtiyacınız olduğunda 59 dakikalık yıkama imkanı sunuyor.

Çalışma esnasında kolaylıkla ayarlanabilen raf sistemi sayesinde bulaşıklarınızı servise hazırlayacağınız tüm eşyaları yerleştirmeniz için kolaylık sunuyor. Ayarlanabilir sepete sahip makinede sepetin katlanır dişlerini kullanarak her şekil ve boyuttaki bulaşıklarınızı kolaylıkla yerleştirebilirsiniz.Yerleştirme alanını optimize etmek için tek dokunuşla üst rafın yüksekliğini ayarlamak mümkündür.

LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi nde yok artık dedirten indirim kampanyası! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Dual Zone Wash (Çift Bölge Yıkama) özelliği ile aşırı kirli tencere ve tavalarınızı güçlü bir şekilde yıkarken hassas bulaşıklarınıza nazik davranır. Bu seçenek üst ve alt raflarda püskürtme yoğunluğunu değiştirmenize olanak sunar.Çift Kademeli Yıkama özelliği alt raftaki bulaşıklar için güçlü bir yıkama sağlarken üst raftakiler için hassas bir şekilde yıkama sağlar.

Makine Temizliği Hatırlatıcısı programı seçildiğinde, bulaşık makinesi açılır ve gösterge ışıkları her 30 çalışma döngüsünde bir bulaşık makinenizi temizlemeniz gerektiğini hatırlatır.

Smart Diagnosis uygulaması ile bulaşık makinenizde bir sorun varsa, akıllı telefon uygulamanızdaki kendi kendine teşhis özelliğini kullanabilirsiniz. Bu uygulama kolay bir çözüm ortaya koyar.

Peki kaçırılmayacak indirim fırsatına sahip LG bulaşık makinesinin kampanyalı fiyatı ne kadar? 


Geri Dön