29 / 04 / 2024

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.



Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil 3,5 tondan daha az aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler uydu antenleri dahil, elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb LOJİSTİK Karayolu ile insan veya hayvan tarafından çekilen taşıtlarla yük taşımacılığı (tornet, at arabası vb. ile yük taşımacılığı her türlü lojıstik hizmetleri verilmesine v.s METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç TEKSTİL Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. dahil GIDA Süt ürünleri toptan ticareti işlenmiş süt, süt tozu, yoğurt, peynir, kaymak, tereyağ vb.


Geri Dön