29 / 04 / 2024

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.



Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, Merkez Bankası’ndan dijital ödemelere aracılık etme lisansı alan Lidio CEO’su Emre Güzer düzenlediği basın lansmanıyla hedeflerini açıkladı.

İşletmelerin yerel ve küresel ihtiyaçlarına dönük hizmetlerin yanı sıra tüketiciye de çok kanallı ve özgür ödeme imkanı sunan yeni nesil ödeme platformu Lidio CEO’su Emre Güzer, ‘Ödemelere Sınırsız Özgürlük’ sloganıyla Lidio’nun yolculuğunu başlattıklarını söyledi. 10 yılı aşkın zamandır Mobilexpress çatısı altında Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerine ödeme servisleri sunduklarını belirten Emre Güzer “Geçtiğimiz yıl neredeyse lisanslı tüm ödeme kuruluşlarının tamamı kadar işlem hacmine tek başımıza aracılık ettik. 160 milyondan fazla işlem ve 35 milyar lianın üzerinde hacim bugün Lidio’nun kalbi konumundaki Mobilexpress platformunda gerçekleşti” dedi.

 Lidio CEO su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Sektörde fark yaratacak

Platforma kayıtlı 54 milyonun üzerinde kayıtlı kredi kartı olduğunu dile getiren Güzer “Sınırsız özgürlükten kastımız gerek bankalar gerekse tüm ödeme kurumlarıı gerekse dünyanın herhangi ucundan ödemeye aracılık yapabileceğimiz alternatif ödeme yöntemlerinin tamamına yer veriyoruz. Bir işletme bizimle çalışmaya başladığında ödemelere ilişkin bir daha hiçbir efor sarfetmek zorunda kalmıyor. Ödemelere yönelik tüm süreçler Lidio’nun uzman çalışanları tarafından yönetiliyor. Sektörde fark yaratabileceğimizi ve yeniden bir araya getirebileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön