27 / 04 / 2024

Life Fitness'tan nabzı kontrol eden koşu bandı!

Life Fitness'tan nabzı kontrol eden koşu bandı!

Babalar için bir hediyenin ötesinde sağlıklı bir gelecek de kazandırabilen seçimler için Life Fitness; sadece Life Fitness koşu bantlarında bulunan; eklemleri yormayan özel tabanlı, nabzı kontrol altında tutan,  T7-0 koşu bandını öneriyor



Life Fitnessın T-7 koşu bandı modeli, şık tasarımı ve ergonomisinin yanı sıra bir spor cihazından beklenen dayanıklılık ve profesyonelliği ev ortamına taşıyor. Sadece Life Fitness koşu bantlarında bulunan FlexDeck Shock Absorption System teknolojisi, egzersiz sırasında eklemlere uygulanan baskıyı %30 oranında azaltıyor. Bununla birlikte yağ yakma ve kondisyon artırma gibi kullanıcının hedefleri doğrultusunda yönlendiren nabız programları ve egzersiz sonrası kişinin performansına göre Cooldown süresi veren özellikleri ile T-7 koşu bandı keyifli, bilinçli ve güvenli spor yapmak isteyen babalar için ideal.

Üstün teknolojisi, sektöründe birçok ilke imza atan tecrübesi, dev AR-GE yatırımları ile geliştirilen ev tipi kardiyo cihazları; şık tasarımları, güvenli kullanımı ve egzersiz hedeflerinize göre özel olarak hazırlanmış onlarca kullanım seçenekleriyle bilinen Life Fitness, sağlıklı ve kalp dostu bir geleceği sunuyor, uzun ömürlülüğü ile bilenen özelliğini kullanıcılarıyla da paylaşıyor.

T7-0 koşu bandı ve diğer Life Fitness cihazları, EKS Dış Tic. LTD.ŞTİ.nin Balmumcudaki showroomunda görülüp denenebilir. 

EKS Tel : (0212) 213 36 37
www.eksweb.com

T7-0 Fiyatı: 7475 USD+KDV


Geri Dön