27 / 04 / 2024

Life Point 101 projesi Ocak ayında başlıyor!

Life Point 101 projesi Ocak ayında başlıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yeni nesil konsept anlayışı ile hareket eden Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, yeni markası Life Point ile çağın gereksinimlerini karşılayan bir projeye imza atıyor.



Gayrimenkul sektöründeki yeni nesil konsept anlayışı ile hareket eden Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, yeni markası Life Point ile çağın gereksinimlerini karşılayan bir projeye imza atıyor. 


Life Point 101, cazibe merkezi haline gelecek bir yaşam alanı şeklinde donatılıyor. 

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, Life Point projesi ile sektöre yeni bir marka kazandırdı. Şehir yaşamı için yeni ve farklı bir model geliştiren Life Point, otel konseptli yaşam alanı ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça bahsettirecek. Gelenekselleşmiş ve kalıplaşmış ev modellerinin dışına çıkan Life Point 101'in inşasına ocak ayında Görükle'de start verilecek. 1+1 tipinde 101 daireden oluşacak proje, yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini çekiyor. 18 ayda tamamlanması beklenen Life Point 101, sıra dışı konsepti ve sağladığı avantajları ile cazibesini arttırıyor. 


Life Point markası adı altında inşa edecekleri Life Point 101 projesinin sektörde kendini rakiplerinden ayrıştıracağını ifade eden Çelikyay İnşaat Genel Müdürü ve Kızıl-Öz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çelikyay, "Tüm detayları incelikle düşünülmüş Life Point 101'de, resepsiyondan housekeeping hizmetine kadar bütün ihtiyaçlar özenle karşılanacak. 7/24 rezidans güvenliği, kuru temizleme, uçak-otobüs biletleri için tur hizmeti, üniversiteye ulaşım için servisler her an hizmette olacak. Toplantı odaları, cep sineması, Playstation ve oyun odası, terasta barbekü yapılabilecek özel alanlarının olması ile adeta kişiye özel hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Life Point 101 sakinleri, özel davetler için terasta yemekli etkinlikler düzenleyebilecek, toplantılar için toplantı odasının donanımlı yapısından faydalanabilecek" dedi.


Dünya


Haber Dünya Bölge Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı 


Life Point projesi ile sektöre yeni bir marka kazandırdıklarını kaydeden Çelikyay İnşaat Genel Müdürü ve Kızü-Öz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çelikyay, şehir yaşamı için yeni ve farklı bir model geliştiren Life Point'in otel konseptli yaşam alanı ile gayrimenkul sektörüne farklılık kattığını söyledi. Projeyle geleneksel ve kalıplaşmış ev modellerinin dışına çıktıklarını anlatan Çelikyay, "Life Point 101'in inşasına 2017 yıl başında Görükle'de başlayacağız. 1+1 tipinde 101 daireden oluşacak proje, yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. 18 ayda tamamlanması beklenen proje, farklı konsepti ve sağladığı avantajları ile cazibesini artırıyor" dedi. 


"Özel davetler için terasta yemekli etkinlikler düzenlenebiliyor" 


Life Point markası adı altında inşa edecekleri Life Point 101 projesinin sektörde kendini rakiplerinden ayrıştıracağını ifade eden Onur Çelikyay, "Life Point 101'de, resepsiyondan housekeeping hizmetine kadar bütün ihtiyaçlar özenle karşılanacak. 7/24 rezidans güvenliği, kuru temizleme, uçak-otobüs biletleri için tur hizmeti, üniversiteye ulaşım için servisler her an hizmette olacak. Toplantı odaları, cep sineması, Playstation ve oyun odası, terasta barbekü yapılabilecek özel alanlarının olması ile kişiye özel hizmet sunmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. Çelikyay, Life Point 101'de ayrıca özel davetler için terasta yemekli etkinliklerin düzenlenebileceğini söyledi. Devam eden projeleri hakkında bilgiler veren Çelikyay. şunları kaydetti: "Özlüce'de 3 bin metrekarelik alanda geliştirilecek yaklaşık 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip alanımız, okul veya hastane projesi için yatırımcısını bekliyor. Doğru proje ve doğru ortaklıklarla başarıya ulaşmak istiyoruz."


Dünya Bölge 


Geri Dön