29 / 06 / 2024

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...



Limak Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Abu Dhabi’de gerçekleştirilen ş Forumu’nda imzalanan Mutabakat Anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

Limak Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, söz konusu açıklamasında "Bir yanda şirketlerimiz karşılıklı olarak portföylerini genişletme imkânı bulurken, diğer yanda Şubat ayında yaşadığımız depremler sonrasında etkilenen bölgelerin yeniden inşası ve rehabilitasyonu ile halklarımız arasında daha güçlü bir sosyal ve kültürel yakınlaşma sağlayacak" ifadelerine yer verdi. 

Alpha Dhabi Holding CEO’su ve Genel Müdürü Müh. Hamad Salem Al Ameri de konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve "İşbirliğimiz, Alpha Dhabi Holding olarak bizlerin sürdürülebilir kalkınma ve yatırımlar alanlarındaki hedeflerimizle tam uyumlu. Bizler inşaat, altyapı, enerji sektörü ve Turizm sektöründe büyümek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Hamad Salem Al Ameri, ayrıca Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından bölgelerin yeniden inşasında oluşabilecek fırsatları da keşfetmek istediklerine vurgu yaptı. 

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

Altın fiyatları için şok rakamlar geldi: Finans kuruluşu bomba rakamı verdi! Altını olan herkes hemen baksın!

Küresel piyasalar yön arayışını sürdürüyor! Altın, dolar ve borsada son durum ne? 

7.550, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika! İşte kalem kalem yeni maaşlar!


Geri Dön