06 / 05 / 2024

Liman AVM'nin emlak yönetimini YKS Gayrimenkul yapacak!

Liman AVM'nin emlak yönetimini YKS Gayrimenkul yapacak!

Yatırımı Ayhanlar Holding tarafından Bandırma"da gerçekleştrilen  Liman Alışveriş Merkezi"nin gayrimenkul kiralaması ve emlak yönetimi YKS Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilecek



Yatırımı Ayhanlar Holding tarafından Bandırma"da gerçekleştrilen  Liman Alışveriş Merkezi"nin gayrimenkul kiralaması ve emlak yönetimi YKS Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilecek.
 
YKS, Yapı Kredi Koray GYO"nun kurumsal gücü ile Koray İnşaat"ın bilgi ve deneyiminin birleşmesi sonucunda 1988 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu yana tesis yönetiminde büyük başarılara imza atan YKS, ' Tesis Yönetimi ' kavramının ülkemizdeki öncü kuruluşlarından birisidir.

YKS; 1 milyon 285 bin metrekarelik ofis, konut, alışveriş merkezi ve endüstri tesisinin yönetimini gerçekleştirmektedir. Yaklaşık 1.000 personelle hizmet veren YKS"nin hizmet verdiği tesislerin toplam yatırım değeri 1 milyar 80 milyon dolardır. Bu tesislerin yıllık toplam işletme bütçeleri ise 23 milyon dolar seviyesindedir.

İnşaatına 2010 yılı ikinci çeyreğinde başlanan Liman AVM, İstanbul ve İzmir"e yaklaşık 2.5 saat uzaklıkta yer alıyor. 2011 yılının üçüncü çeyreğinde açılması planan alışveriş merkezi, 59.000 metrekarelik büyüklükte olacak. Alışveriş Merkezi, 23 bin metrekarelik kiralanabilir alan, 55 mağaza ve 600 araçlık otoparktan oluşacak.


Geri Dön