30 / 04 / 2024

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 



Limonlu Bahçe Konakları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Ümraniye alemdağ Caddesi'nde yükselen projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Projede yer alan 2+1'lerin büyüklükleri 110 ile 143 metrekare, 3+1'lerin büyüklükleri 140 ile 214 metrekare arasında değişiyor. 

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

Limonlu Bahçe Konakları projesinde, her daireye balkon, her daireye 2 adet kapalı otopark, ebeveyn balkonu, rampasız peyzaj alanı gibi özellikler bulunuyor. Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ şeklinde tanıtılan ve  850 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede yer alan dairelerin tava yüksekliği 3 metre olarak belirlendi.

Köprü, havalimanı, D-100 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi ana arterlerin odak noktasında yükselen Limonlu Bahçe Konakları, millet bahçesine olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Limonlu Bahçe Konakları projesinde, kapalı havuz, fitness salonu, kapalı mini futbol sahası ve basketbol sahası, sauna, buhar odası ve Türk hamamı gibi donatı alanları bulunuyor. Projedeki BAŞÇARŞI’da market, manav, üreticiden tüketiciye direkt olarak ulaşan ürünlerin satıldığı organik pazar alanı, restoran, kafe ve mağazalar yer alıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022

Limonlu Bahçe Konakları projesinde yer alan 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 5 milyon 369 bin TL'den; 3+1'lerin fiyatları ise 7 milyon 361 bin TL'den başlıyor. 

Proje kapsamında, peşin, banka kredisi ya da şirket bünyesinde vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Web: http://limonlubahcekonaklari.com.tr/tr

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Boulevard Çankaya ekim ayı fiyat listesi!

VN Kartal nerede? VN Kartal fiyat listesi!


Geri Dön