05 / 05 / 2024

Lin Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Lin Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Çitilci tarafından kuruldu. 



Lin Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Çitilci tarafından kuruldu. 

Lin Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
YENİLENEBİLİR ENERJİ VE MADENCİLİK 1.Şirket, elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterileresatışı ile iştigal eder. 2.Kömür başta olmak üzere maden kanunu ve taş ocakları nizamnamesine göre her türlü maden, maden cevheri ve diğer sanayi hammaddelerini aramak bu tür işletmeleri işletmek, işlettirmek kömür ve diğer maden sahaları aramak, işletme ruhsatnamelerini ve işletme imtiyazlarını iktisap etmek, devir almak, devir etmek. 3.Şirket, amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak; 4.Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak,işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek 5.Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak, 6.Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek, 7.Kurulmuş veya kurulacak elektrik enerjisi üretim şirketleriile iştirak ilişkisine girmek faaliyetlerinde bulunacaktır. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön