29 / 04 / 2024

Liva Home Folkart satış fiyatları!

Liva Home Folkart satış fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Liva Home

Ön satışların başladığı Liva Home Projesi, Folkart Yapı imzası ile İzmir Uzundere'de yükseliyor. 2018 yaz döneminde teslimlerinin yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor...



Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Liva Home Projesi, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Liva Home Konutları'nın büyüklükleri 85 ile 114 metrekare arasında değişiyor. 


Ön konut satışları başlayan Liva Home Konutları toplam 169 daire ve 24 iş yerinden meydana geliyor.  Folkart Yapı  imzası taşıyan Liva Home konum olarak, Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde yer alıyor. Proje; Çevre Yolu’nun hemen yanında, Alsancak’a 20 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika,  İzmir  Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede yükseliyor. 



İzmir Liva Home Uzundere projesi ile daire sahiplerine, buz pisti, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları,  gençlik merkezi, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar gibi olanaklar sunuluyor.  


1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine sahip Liva Home Uzundere projesinde konut genişlikleri 85 ile 114 metrekare arasında değişiyor. Liva Home Uzundere'da teslimlerin 2018 Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 




Liva Home Folkart satış fiyatları!


1+1 daire fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

2+1 daire fiyatları 253 bin TL'den başlıyor.

3+1 daire fiyatları 308 bin TL'den başlıyor.



Liva Home İzmir ödeme koşullarına göre peşin alımlarda yüzde 5 indirim sağlanırken, yüzde 25 peşinat verildiğinde ise kalan kısım taksitlendiriliyor.





Web: http://www.livahome.com

Tel: 444 22 78

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön