02 / 05 / 2024

Liva Home Folkart fiyat!

Liva Home Folkart fiyat!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Liva Home

Liva Home Folkart Uzundere projesi 169 konut ve 24 iş yerinden oluşuyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Liva Home Folkart fiyat listesi 222 bin liradan başlayarak artıyor.




Folkar Yapı, kentsel dönüşüm alanında, LİVA markası ile hareket edecek.  Folkart Yapı  imzası taşıyan Liva Home Uzundere projesinde ön satış başladı. 


32 hektarlık alana inşa edilen  İzmir  Liva Home Folkart projesi 169 konut ve 24 iş yerinden oluşuyor. 


1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte dairelere yer verilen Liva Home Folkart projesinde  daire genişlikleri 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor.


Liva Home Folkart fiyat!


Kentsel dönüşün projesi olan Liva Home Folkart fiyat listesi 222 bin liradan başlayarak artıyor.



Teslim tarihi 2018 yılının Ağustos ayı olarak belirtilen Liva Home Folkart Yapı projesi İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Alsancak’a 20 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde konumlandırılan Folkart Liva Home Uzundere dairelerin yanı sıra arasında gençlik merkezi, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, buz pisti, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar gibi donatılar mevcut. 


Web: http://www.livahome.com

Tel: 444 22 78

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön