23 / 07 / 2024

Liva Home ev fiyatları

Liva Home ev fiyatları

Liva Home Folkart Uzundere projesi 169 konut ve 24 iş yerinden oluşuyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Liva Home Folkart fiyat listesi 222 bin liradan başlayarak artıyor.

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Dünyaca ünlü markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. 

Yerli firmalaran 'ev' atağı! 

Yerli hazır giyim firmaları artık “home” kategorisinde de var olmaya başladı. Bir dizi firma koleksiyonlarında ev tekstili ve dekorasyon seçenekleri sunuyor. Hepsi, dünya devi markalar karşısında güçlü rakipler olarak çıkıyor...

Folkart Liva Home 2.etap fiyat listesi!

Folkart Liva Home 2.etap fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Folkart tarafından hayata geçirilen projede 2. etap satışa sunuldu.

Folkart Liva Home 2.etap satışta!

Liva Home Uzundere projesi Folkart imzası taşıyor. 2.etap satışları başlayan projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor..

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Afraze Kartal ev fiyatları!

Afraze Kartal ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselecek Afraze Kartal projesi 135 bağımsız birim, mağaza, home ofis ve konutlardan oluşuyor...

Liva Home Folkart Yapı daire fiyatları!

Liva Home Folkart Yapı daire fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar bölgesinde hayata geçirilen Liva Home projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Liva Home Uzundere nerede?

Temmuz 2018 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Liva Home Uzundere projesi İzmir Uzundere Karabağlar'da Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017!

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Liva Home projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Liva Home ev fiyatları Haberi

Liva Home ev fiyatları


Folkar Yapı, kentsel dönüşüm alanında, LİVA markası ile hareket edecek. Folkart Yapı imzası taşıyan Liva Home Uzundere projesinde ön satış başladı. 


32 hektarlık alana inşa edilen İzmir Liva Home Folkart projesi 169 konut ve 24 iş yerinden oluşuyor. 


1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte dairelere yer verilen Liva Home Folkart projesinde  daire genişlikleri 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor.


Liva Home Folkart fiyat!


Kentsel dönüşün projesi olan Liva Home Folkart fiyat listesi 222 bin liradan başlayarak artıyor.



Teslim tarihi 2018 yılının Ağustos ayı olarak belirtilen Liva Home Folkart Yapı projesi İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Alsancak’a 20 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde konumlandırılan Folkart Liva Home Uzundere dairelerin yanı...