02 / 05 / 2024

Liva Home Uzundere daire fiyatları!

Liva Home Uzundere daire fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Liva Home

Liva Home Uzundere projesi Folkart Yapı'nın kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. İzmir Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde inşa edilen Liva Home Uzundere daire fiyatları 222 bin liradan başlayarak artıyor.



Ön satışların başladığı Liva Home Uzundere projesi 32 hektarlık alana inşa ediliyor. 2018 yılının Ağustos ayında tamamlanması planlanan Liva Home Uzundere projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte dairelere yer verilirken, daire genişlikleri 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor.


Liva Home Uzundere daire fiyatları!


Toplam 169 konut ve 24 iş yerinden meydana gelen Liva Home Uzundere daire fiyatları 222 bin liradan başlayarak artıyor.


İzmir Liva Home Uzundere projesinde daire sahiplerine buz pisti, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları,  gençlik merkezi, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar gibi donatılar sunuluyor. 


Folkart Yapı'nın kentsel dönüşüm projesi olan Liva Home Uzundere projesi  İzmir  Çevre Yolu’nun hemen yanında, Alsancak’a 20 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede inşa ediliyor.  Proje Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde konumlandırılıyor. 


Web: http://www.livahome.com

Tel: 444 22 78

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön