15 / 05 / 2024

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...



İstanbul Beşiktaş'ta 480 metrekarelik arsada yükselen Loca Beşiktaş projesinde, toplam 36 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projenin inşaatına Kasım 2021 tarihinde başlanmıştı.

Deprem yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilen projenin binalarında, jeneratör, su deposu, hidrofor, çift asansör, güvenlik kameraları bulunuyor. Projede, en birinci sınıf malzemeler tercih edildi. 

Nişantaşı’na, Teşvikiye’ye, Beşiktaş sahile, E-5 Boğaz Köprüsü girişine ve Barbaros Bulvarına 5 dakikalık uzaklıkta yer alan Loca Beşiktaş, toplu taşıma duraklarına da oldukça yakın konumla bulunuyor. 

Loca Beşiktaş ta yaşam başladı! 

Merkezi lokasyonunun yanı sıra nezih ve idealleri olan ailelerin tercih ettiği bir semtte konumlanan proje, hastanelere, otellere, ilköğretim okullarına, liselere, üniversitelere, alışveriş merkezlerine, bankalara olan yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. 

Loca Beşiktaş projesinde yer alan konut sahipleri, bölgedeki saraylar, müzeler, kasırlar, korular ve yalılar sayesinde bir nostalji yaşıyor. Çırağan Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Sarayı, Feriye Sarayları ve Ihlamur Kasrı'nın yanı sıra projenin çevresinde, Yıldız Korusu, Naile Sultan Korusu, Naciye Sultan Korusu, Vakıf Korusu, Emir Erkayınlar Korusu, Arnavutköy Robert Koleji Korusu, Ipar Korusu, Fransız Yetimhanesi Korusu, Kortel Korusu, Ayşe Sultan Korusu, Boğaziçi Üniversitesi Koruları yer alıyor. 

Loca Beşiktaş konum olarak , Türkali mahallesi. Ihlamurdere caddesi No:121'de yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere peşin ve 3-6-9 ay taksitli ödeme seçenekleri sunulmuştu.

Ayrıntılı bilgi için: http://locabesiktas.com/ 

Tel: 0 212 347 52 52 

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!


Geri Dön