03 / 05 / 2024

Loris Karius Boğaz manzaralı ev arıyor!

Loris Karius Boğaz manzaralı ev arıyor!

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kadrosuna katılan Loris Karius, İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. Alman kalecinin, Nişantaşı ve Beşiktaş'tan ev baktığı öğrenildi.



Siyah-Beyazlılar'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kadrosuna 2 yıllık kiralık olarak kattığı Loris Karius, İstanbul'a yerleşme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Fanatik Gazetesi'nden Serhat Demirtaş'ın haberine göre, İstanbul'a adım atmasının ardından ev arayışına geçen tecrübeli file bekçisinin, İstanbul Boğazı'na hayran kaldığı ve bundan dolayı boğaz manzaralı bir ev istediği bildirildi. 

Kulüpten bu konuda Beşiktaşlı futbolcuların genel olarak kalmayı tercih ettiği Beykoz Acarkent'ten ev kiralaması konusunda tavsiye almasına rağmen başarılı kalecinin rotasını değiştirdiği belirtildi. Karius'un, kulüp yetkililerine, "İstanbul Boğazı'nı çok beğendim. Boğaz manzaralı ev istiyorum" deyip Nişantaşı ve Beşiktaş'tan ev baktığı öğrenildi.

Ev arayışında bulunan Loris Karius'la birçok kötü niyetli kişinin iletişim kurup başarılı file bekçisini dolandırmaya çalıştığı öğrenildi. Başarılı isme İstanbul'da yeni olması sebebiyle normal fiyatından 3 hatta 4 katı fazlasına ev önerildiği, bunu fark eden oyuncunun temsilcisinin bir Türk menacerden bu konuda yardım aldığı kaydedildi.
 


Geri Dön