18 / 05 / 2024

Loris Karius transfer

Loris Karius transfer

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kadrosuna katılan Loris Karius, İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. Alman kalecinin, Nişantaşı ve Beşiktaş'tan ev baktığı öğrenildi.

Borç batağındaki kulüplerin transfer harcamaları parmak ısırttı

Süper Lig kulüpleri 2022 - 2023 sezonu için transfere 108 milyon 195 bin Euro harcadılar. Finansal darboğazdaki futbol kulüplerinin bu dönemdeki gelirleri ise  104 milyon 237 bin Euro olarak gerçekleşti. Bu dönemde net transfer bakiyesi ise -3 milyon 958 bin Euro oldu.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Loris Parfüm yurt dışında 300 mağazaya ulaşacak!

Birçok ülkede 350 mağazada parfümleri bulunan Loris, franchising sistemiyle farkı pazarlarda yer almayı hedefliyor…

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

HalkBank Transfer Konut Kredisi'nde faiz oranı ne kadar?

HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında konut kredisi transfer ediyor. HalkBank konut kredisi transferinde ne kadar faiz oranı uyguluyor?

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

HalkBank transfer konut kredisi faiz oranları!

HalkBank daha önce çekilen konut kredilerini HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü ile düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatları sunarak transfer ediyor...

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

Tuzla Transfer Merkezi Limanı imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu Askı Tutanağı yayınlandı.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Loris Karius transfer Haberi

Loris Karius transfer

Siyah-Beyazlılar'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kadrosuna 2 yıllık kiralık olarak kattığı Loris Karius, İstanbul'a yerleşme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Fanatik Gazetesi'nden Serhat Demirtaş'ın haberine göre, İstanbul'a adım atmasının ardından ev arayışına geçen tecrübeli file bekçisinin, İstanbul Boğazı'na hayran kaldığı ve bundan dolayı boğaz manzaralı bir ev istediği bildirildi. 

Kulüpten bu konuda Beşiktaşlı futbolcuların genel olarak kalmayı tercih ettiği Beykoz Acarkent'ten ev kiralaması konusunda tavsiye almasına rağmen başarılı kalecinin rotasını değiştirdiği belirtildi. Karius'un, kulüp yetkililerine, "İstanbul Boğazı'nı çok beğendim. Boğaz manzaralı ev istiyorum" deyip Nişantaşı ve Beşiktaş'tan ev baktığı öğrenildi.

Ev arayışında bulunan Loris Karius'la birçok kötü niyetli kişinin iletişim kurup başarılı file bekçisini dolandırmaya çalıştığı öğrenildi. Başarılı isme İstanbul'da yeni olması sebebiyle normal fiyatından 3 hatta 4 katı fazlasına ev önerildiği, bunu...