30 / 06 / 2024

Lotus Corner’da faizsiz taksit ve sabit fiyat garantisiyle

Lotus Corner’da faizsiz taksit ve sabit fiyat garantisiyle

Bursa Nilüfer’de temelleri atılan Lotus Corner’da avantajlı satışlar başladı.  20 konutluk projede fiyatlar 1 milyon 950 bin TL’den başlıyor.  İşte proje ile ilgili merak edilenler…



BMK Vip Group tarafından inşaatına başlanan Lotus Corner, Bursa Nilüfer, Hasanağa Kızılcıklı Mahallesi’nde yükseliyor. 1 Mayıs tarihinde inşaatına başlanan projelinin 31 Mart 2025’te teslim edilmesi planlanıyor.

Bin 742 metrekare alan üzerine yapılan proje, C3 beton ve radyel temel sistemi ile inşa ediliyor.  Duvarlarda ısı ve ses yalıtımı, çatıda su ve ses yalıtımı uygulanacak projede, tüm alanlarda birinci sınıf malzeme kullanılacak.

Lotus Corner’da faizsiz taksit ve sabit fiyat garantisiyle

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANI

Konumu ile de öne çıkan Lotus Corner, Aile Hekimliği’ne 20 metre, toplu ulaşıma 5 metre, Pazar yerine 30 metre, Uludağ Üniversitesi’ne 10 km, Şehir Hastanesi’ne ise 18 kilometre mesafede yer alıyor.

50 metrekarelik 1+1’lerden oluşan Lotus Corner’da ödeme kolaylığı da sağlanıyor. Yüzde 50 peşin kalanı teslimde sabit fiyat garantisi veya yüzde 50 peşin kalanı şirket bünyesinde 12 ay faizsiz taksitlendirme seçenekleri bulunuyor. Daire fiyatlarının 1 milyon 950 bin TL’den başladığı projede araç takas desteği de bulunuyor.

Web: http://www.bmkvipgroup.com

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de bankasız, kefilsiz ödeme! Emlak Konut Fikirtepe fiyat! 

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Fi Side Bahçeşehir'de son dakika gelişmesi! Dev proje 15 ayda tamamlanacak!

MyVista Çandarlı'da 2.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Önümüzdeki ay teslim!

 


Geri Dön