04 / 05 / 2024

Lotus Life Akıllı Konutlar'da metrekaresi 1700 TL'ye!

Lotus Life Akıllı Konutlar'da metrekaresi 1700 TL'ye!

2 bin metrekare alan üzerinde 7 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Lotus Life Akıllı Konutlar'da metrekare birim fiyatı 1700 TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor...



Lotus Life Akıllı Konutlar, Bağdatlılar İnşaat tarafından Beylikdüzü'nün merkezinde e-5 karayoluna 5 dakika, Bahaus'a 3 dakika, sağlık ocağına 1 dakika, hastane ve alışveriş merkezlerine 7 dakika yürüme mesafesinde inşa edildi.

2 bin metrekare alan üzerinde 7 bin metrekare inşaat alanına sahip Lotus Life'ın yapımına 2009 Mart ayında başlandı. Proje, Haziran 2010'da bitti

36 konuttan meydana gelen Lotus Life'ta 84 metrekare 1+1'ler, 160, 161 ve 185 metrekare 3+1'ler, 298 ve 305 metrekare 5+2'ler ile 365 metrekare 6+2'ler yer alıyor.

Sıfır peşinat ya da yüzde 25 peşinatla kredi kullanılabilen Lotus Life'ta metrekare birim fiyatı 1700 TL ila 2000 TL arasında değişiyor.

Lotus Life'ta kapalı otopark, jenaratör, su deposu, sığınak, 24 saat kameralı güvenlik, interkom sistemi, akıllı bina otomasyon sistemi, parmak izi okuma sistemi, her dairede Simens marka ankastreler, giriş dolabı, ebeveyn banyo, jakuzi, duşakabin, resepsiyon, çocuk oyun parkı ve kameliyalar

•  Lotus Life projesinde ‘ ' Akıllı Bina Otomasyon Sistemi ‘ 'bulunuyor.
•  Dairenizdeki klima,kombi,ocak gibi elektrikli aletleri dışarıdan cep telefonu yardımı ile açıp kapatabiliyorsunuz.
•  Evde bulunan gaz,su ve yangın dedektörleri sayesinde de herhangibir tehlike durumunda otomatik olarak ana hattan sistemi devre dışı bırakarak aile fertlerine cep telefonu ile bilgi verirken ilgili acil kuruluşlarına da durumu bildiriyor.
•  Daire girişlerine yerleştirilen hareket algılama dedektörü ile daireye izinsiz girişleri engelleyecek hırsız alarmı bulunmaktadır.Böyle bir durumda sesli ikaz devreye girerek size ve ilgili kuruma cep telefonu ile haber veriyor
•  Evde yanlız kalan hasta ve yaşlıların ani rahatsızlanmaları durumunda dairelere yatak başlarına, duşa yerleştirilen panik butonu sayesinde aile fertlerine bilgi verirken 112 servisine de haber veriyor.
•  Daire girişinde parmak izi okuma sistemi olup otomasyona bağlanmıştır.Parmak okutularak kapı açılıp kilitlenebiliyor. Ayrıca evde kimsenin olmadığı durumlarda eve gelen misafire   telefonunuzla şifre girilerek kapı açılabiliyor.

Garanti Bankası'ndan 120 ay yüzde 0,80 faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Yüzde 25'i peşin kalan yüzde 75'i kredi kullandırılıyor ya da peşinatı 6 ay erteleyerek kalanına kredi kullandırılıyor.

2010 Haziran ayında tamamlanan projede yaşam Temmuz ayında başladı. Bağdatlılar İnşaat olarak satışlara bağlı kalmadan projenin tamalanması hedef olarak belirlendiğinden proje bittikten sonra satışa sunuldu ve 9 daire satıldı. Elit Lotus 12 katlı tek bloktan oluşuyor.

www.lotuslife.com.tr
tlf:212 854 33 99


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön