28 / 04 / 2024

Lovelet Outlet mobilya showroom 5 Nisan'da açılacak!

Lovelet Outlet mobilya showroom 5 Nisan'da açılacak!

Haziran 2012'de Samsun'da açılan, yönetim ve kiralamasını inside AVM Danışmanlık'ın yaptığı Karadeniz'in en büyük Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi Lovelet, baharla beraber yenilenerek coşkusunu Karadeniz'den Türkiye'ye yayacak.




Haziran 2012'de Samsun'da açılan, yönetim ve kiralamasını inside AVM Danışmanlık'ın yaptığı Karadeniz'in en büyük Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi Lovelet, baharla beraber yenilenerek coşkusunu Karadeniz'den Türkiye'ye yayacak. 5 Nisan Cumartesi günü yapılacak açılış öncesi AVM'de Basın Bilgilendirme Kahvaltısı düzenleyen Lovelet yönetimi, açılış hazırlıklarını ve projelerini medya mensuplanyla paylaştı. 

5 Nisan'da aynı zamanda "mobilya showroom" un da açılışı yapılacak. İdol İnşaat tarafından toplam 75.000 ııı2 alan üzerine kurulan Lovelet Outlet'in 12.500 m2'lik üst kat alanını mobilya imalatçılan, aydınlatma, mefruşat, perde, halı, ev dekorasyonu gibi mağazalar oluşturacak. 

asın toplantısında konuşan Lovelet Outlet'in Yönetim ve Kiralama Danışmanı inside Proje Koordinatörü Mehmet Ali Ünsay, "Tekstil mağazalarının üst katlan kiralanarak alışveriş merkezinin konseptine uygun outlet ürünler müşterilerin beğenisine sunulacak. 

Mağazalarının dekorasyonlarını tamamlayarak son model tasarımlarını vitrine çıkaran mobilya fırmalan, açılış için son hazırlıklarını yapıyor. Bizler 25 mobilya üreticisini ulusala taşımada firmalara destek olacağız. Tekstil ile birlikte mobilya showroomunun kent ekonomisine ve turizmine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Mobilya sektöründeki potansiyelin Samsun'da da oluşmasını sağlayacak showrooma, kaliteyi uygun fiyata alabilecek bölge halkının büyük ilgi göstereceğini umuyoruz." dedi. 



Ortadoğu


Geri Dön