02 / 05 / 2024

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?



 

Ramazan daha başlamadan gıda fiyatlarına büyük zamlar gelirken, fiyat artışı lüks iftar menülerini de vurdu.

Bu Ramazan’da ailesiyle bir gece dört başı mamur, kuş sütü eksik olmayan bir menü ile iftarını açmak isteyenler, 4 kişilik bir aile için bu tür restoran ya da otellerde iftar açmak yaklaşık 13 bin lirayı gözden çıkarmak anlamına gelecek.

Ekonomik kriz vatandaşın en çok sofrasını vurdu. Ramazan yaklaşırken, her yıl olduğu gibi fırsatçılar yine boş durmadı ve gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı.

 Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Bu durum, lüks iftar sofralarını da  vurdu. Sözcü Gazetesi’nin haberine göre, lüks bir restoranda iftarını açmanın bedeli kişi başı 1.200 TL’den 3.280 TL’ye kadar çıkacak.

Peki lüks olarak adlandırılabilecek bir iftar menüsü nelerden oluşuyor? Fiyatlar kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön