10 / 05 / 2024

Lüleburgaz Bercadia AVM açıldı!

Lüleburgaz Bercadia AVM açıldı!

Lüleburgaz'ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini elde eden, Bercadia AVM geçtiğimiz hafta kapılarını açtı. Bercadia AVM, yaklaşık 18 bin metrekare alana kurulu ve 8 kattan oluşuyor...



Lüleburgaz'ın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini elde eden Bercadia AVM açıldı Lüleburgaz'ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini elde eden, Bercadia AVM geçtiğimiz hafta kapılarını açtı...


Yaklaşık 18 bin metrekare alana kurulu. 8 kattan oluşan ve Köknar Kağıt Karton San. Ve Tic. AŞ'nin yatırımı olarak faaliyete geçen Bercadia AVM, haşla Lüleburgaz olmak üzere tüm Trakya'da büyük heyecan yarattı. 


Bercadia AVM Genel Müdürü Erkan Genç, Lüleburgaz'ın merkezinde ve her daim gelinebilecek bir tesisi, büyük fedakarlıklar ve önemli mali yatırımlarla Lüleburgaz halkına kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti, lirkan Genç. Lüleburgaz ve bölge halkını. Bercadia AVM'nin imkanlarından yararlandırmak ve yeni yıl alışverişlerine destek olmak amacıyla bir an önce açmanın zorunluluğunu hissettiklerini, resmi açılışı ise ocak ayı içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi. 


Ulusal ve uluslararası birçok marka 


Bercadia AVM'de 30 mağaza ve 5 stand'ın bulunduğunu belirten Genç, şu an itibariyle Colins. LC Waikiki, Watsons, Defacto, Silver Home, Optilab, Contesse, Funny Day, Deichmann, Şimal gibi toplam 26 mağaza ve Pucca-lslanbox-Köşkdere Otomotiv-Haribo'dan oluşan 4 stand ile faaliyetteyiz. En kısa sürede de Altınyıldız, Migros, US Polo, Mavi Jeans, Cici Oyuncak, Karaca, V'odafone, Yards, Toss, Kumpir Box, Waffle Dondurma, Chillbox markalarımızla, Lüleburgaz ve bölge halkına kaliteli, sıcak, samimi ve güler yüzlü hizmetimizi sunacağız" dedi. 


Son sistem, muhteşem sinema salonları


Toplam 7 salondan ibaret 4'üncü kattaki sinema salonlarının 5 Ocak itibariyle gösterime başlayacağını ifade eden Erkan Genç, "Türkiye'nin önemli markası Cine İstanbul'un dizayn ettiği. 3 adet 3D Salon (Biri 39 kişilik VIP Salon). 2 adet Atmos (Full Digital) ve 2 adet FullDolbi Digital salon ile 1 adet similatorlü tligilal gösteri makinesinden oluşan son sistem teknoloji ile desteklenmiş muhteşem görsel gösterimlere hazır olun" diye konuştu. 


Meşhur markalardan lezzetli sunumlar 


3'üncü katta yer alan fast-food salonunda, Burger King, Sbarro, Popeyes, Çörek Dünyası&Donut, Usta Dönerci, Bursa Kebap Evi gibi önemli marka ve firmaların yer aldığını aktaran Genç, "Eksi 1'inci katla çeşitli etkinliklerle müşterilerimize, özellikle çocuklarımıza yönelik aktivilelerle keyifli zamanlar yaşatacağımızı söyleyebilirim" dedi. 



Posta Trakya




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Kırklareli Valisi Esengül Civelek Lüleburgaz ilçesinde yeni yapılan Bercadıa Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı. 

Vali Esengül Civelek, Köknar Kağıt Karton San. ve Tic. A.Ş. tarafından 13 milyon dolarlık yatırımla, 5 katlı, 35 mağaza alanı, yaşam alanları ile toplam 15 bin 855 metrekare alana inşa edilerek, Lüleburgaz'ın ilk ve tek alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştirerek, hizmete sundu.


Rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş ortamı sağlayan, vatandaşların sosyalleşmesi ve yaşam kalitelerini arttırması yönünde olanak sağlayan AVM'lerin Lüleburgaz İlçesinde de açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek, Bercadıa Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Kırklareli'ne sosyal, ekonomik, kültürel katkıları olacağını ve istihdam açısında da gençlere iş imkanları sağlayacağını belirterek, alışveriş merkezini kazandıran şirket yetkililerine teşekkür etti.

Yapılan açılışın ardından Vali Civelek ve beraberindekiler, alışveriş ve merkezini gezdi.



Habertürk


Geri Dön