03 / 05 / 2024

Lunacoin'de büyük çöküş! Bin dolar olacak diye bekleyerek servet yatıranlar evini arabasını kaybetti

Lunacoin'de büyük çöküş! Bin dolar olacak diye bekleyerek servet yatıranlar evini arabasını kaybetti

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Dünyada yaşanan ekonomik gerilimler djital para piyasalarını çok kötü vurdu. Dijital paralar içinde en çok değer kaybı yaşayan coin ise Terra'nın Luna'sı oldu. Ev araba satıp alanlar iflas bayrağını çekti.



PİYASADA KORKU HAVASI 

Genel olarak kripto para birimlerinde bu hafta ciddi kayıplar yaşanırken, "sabit coin"lere ilişkin güven kaybının dijital varlık ekosistemi için varoluşsal bir test olabileceği belirtiliyor.

Uzmanlar, son günlerdeki hareketin kripto para piyasasında tüm likidite protokollerindeki güveni olumsuz etkilediğini belirterek, en büyük kripto para birimi Bitcoin'in, geçmişteki çöküşlerden sıklıkla hızlı bir şekilde toparlandığını hatırlatıyor.

Kripto para pazarında büyük korku olduğunu ve duyarlılığın, agresif faiz artışlarına işaret eden yüksek ABD enflasyonundan da aşırı etkilendiğini ifade eden uzmanlar, riskli varlıklar için "elverişsiz bir ortama" dikkati çekiyor.

Uzmanlar, her yatırımcının kripto para piyasasında pozisyonlarını risk seviyelerine ve zaman ufkuna göre boyutlandırması gerektiğini tavsiye ediyor.

Altının defteri dürülecek! İslam Memiş'ten altın fiyatlarında büyük yanılgı uyarısı

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Emekli ve memur maaşlarına ek zam için hükümetin gizli çalışması ortaya çıktı! 4 bin liradan başlayacak

Merkez Bankası'ndan flaş dolar hamlesi! Piyasa dumur oldu

Buğdayda en yüksek fiyat belli oldu! Toprak Mahsülleri Ofisi'nden kritik buğday fiyatı hamlesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön