29 / 04 / 2024

Lütfi Elvan: Karaman, Akdeniz, Karadeniz ve batıya geçiş merkezi olacak!

Lütfi Elvan: Karaman, Akdeniz, Karadeniz ve batıya geçiş merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara Karamanlılar Dernek Başkanı Veli Bozkır başkanlığındaki çeşitli illerden gelen Karamanlılar ve Ermenekliler derneklerinin yöneticilerini bakanlıkta kabul etti...




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'ı, Akdeniz, Karadeniz ve batıya geçiş merkezi haline getireceklerini belirtti.


Bakan Elvan,  Ankara  Karamanlılar Dernek Başkanı Veli Bozkır başkanlığındaki çeşitli illerden gelen Karamanlılar ve Ermenekliler derneklerinin yöneticilerini bakanlıkta kabul etti.


Karaman'ın en temel meselelerinden birinin ulaşım alt yapısının zayıflığı olduğunu ifade eden Elvan, bunu düzeltmeye yönelik çalışmaların başladığını ifade etti. Karaman'ı, Akdeniz, Karadeniz ve batıya geçiş merkezi haline getireceklerini anlatan Elvan, Konya-Karaman arasındaki yolun standardının yükseltilmesi çalışmalarının da bu yıl tamamlanacağını kaydetti.


Dernek başkanları adına konuşan Bozkır ise Bakan Elvan'a yoğun mesaisi arasında kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür etti.


AA


Geri Dön