Proje Güncel

Luxera Bahçe Port ve Luxera Nevbahar Life'taki dükkanlar satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Luxera GYO imzası taşıyan Luxera Nevbahar Life ve Luxera Bahçe Port projelerinde yer alan ticari üniteler satışa çıktı. 

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Luxera GYO, projelerinde yer alan ticari alanlarla yatırımcılar için kazancın kapısını aralıyor. Luxera Nevbahar Life ve Luxera Bahçe Port projelerinde yer alan ticari üniteler, hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Luxera GYO imzası taşıyan ticari birimler bulundukları bölgelere değer katarken, yatırımcılarına maksimum
kazanç sağlamayı hedefliyor. Yüksek yatırım değeriyle öne çıkan dükkanlar için alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ultra lüks daireler ve alışveriş ile gastronomi gibi birçok ayrıcalığa kolaylıkla ulaşılabilen Luxera GYO projelerindeki dükkanlar cazip ödeme alternatifleriyle sahiplerini bekliyor. 

LUXERA BAHÇE PORT'TA YÜZDE 50 PEŞİN 12 AY VADE FIRSATI

Luxera Bahçe Port, İstanbul’un dünyaya açılan kapısı olan İstanbul Havalimanı’na ve önemli bağlantı yollarına yakın bir lokasyonda konumlanıyor.

Arnavutköy’de, 300 bin metrekarelik millet bahçesinin tam merkezinde yer alan ticari üniteler, avantajlı konumlarıyla yatırımcısına kazandırırken dört mevsim boyunca bölgenin değerine değer katıyor.

Benzersiz konumlarıyla öne çıkan Luxera Bahçe Port’un ticari birimleri, yerli ve yabancı yatırımcılar için önemli kazanç fırsatları bir arada sunuyor.

Projede dükkanlar için yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadeyle tamamlama fırsatı da müşterilere sunulan avantajlar arasında yer alıyor.


LUXERA NEVBAHAR LİFE'TA YÜZDE 35 PEŞİNAT 24 AY VADE AVANTAJI

Luxera Nevbahar Life, İstanbul’un gelişen Kayaşehir bölgesinde yatay mimarinin en özel örneklerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

Geniş konut seçenekleriyle daire sahiplerine ferah bir yaşam imkanı sunan Luxera Nevbahar Life’ın ticari üniteleri de tüm taleplere yanıt verecek şekilde tasarlandı.

Lokasyon değeri sürekli artan ve kazanç sağlayan bölgelerin başında gelen Kayaşehir, Luxera Nevbahar Life’ın ticari birimleriyle de daha cazip hale geliyor.

Ferah terasları ve fonksiyonel mimarisi ile yatırımcılara konforlu bir yaşam sunuyor. Projede ön satışta olan dükkanlar için yüzde 35 peşinat ve 24 ay vade farksız ödeme seçenekleri müşterilerin kullanımına sunuluyor.

Kayaşehir metro durağına 2 dakika mesafede konumlandırılan projedeki dükkanlar, bulvara 30 metrelik cephesiyle öne çıkıyor.

WEB:https://luxera.com.tr/

TEL:444 34 35

Luxera GYO'dan dev kampanya! Luxera Nevbahar, Luxera Bahçeport ve Luxera Towers projelerinde 60 ay vade fırsatı!

Luxera, SPK'dan GYO izni aldı!

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!