02 / 05 / 2024

Luxera Bahçelievler peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Luxera Bahçelievler peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Luxera Bahçelievler'de satışlar devam ediyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 484 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Luxera Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçelievler'de hayata geçirilen Luxera Bahçelievler projesinde konut alıcılarına peşinatsız ev sahibi olma ayrıcalığı sağlanıyor. 

484 bin TL'ye 1+1 daire

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Luxera Bahçelievler projesinde daire büyüklükleri 72 metrekare ile 142 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 484 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Yılın en esnek ödeme seçenekleri sunuluyor

Luxera Bahçelievler projesinde şirket bünyesinde vade farksız 60 ay ödeme seçeneğine ek olarak 0,49 orana 120 aya kadar kredilendirme imkanı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme avantajı da sunuyor. Projede ‘Şimdi al 1 yıl sonra öde’ imkanının yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Metro durağının yanı başında konumlanıyor

İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5’e, Basın Ekspres Yolu’na, Sağlık Kurumları, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakınlığı ile dikkat çeken Luxera Bahçelievler projesi 2019 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. 

Web: http://www.luxera.com.tr/


Geri Dön