02 / 05 / 2024

Luxera Residence fiyat listesi!

Luxera Residence fiyat listesi!

Firma: Luxera Gayrimenkul

Luxera Residence fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre uzaklıkta olan proje Luxera Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.



Toplamda 68 adet residence daireden oluşan Luxera Residence Güneşli Evleri 2 bin 100 metrekarelik arsa alanına sahip. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 115 metrekare, maksimum 217 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Luxera Residence fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daireler mevcut. 


Güneşli Luxera Residence'de spor alanları, çocuk ve yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, bay – bayan saunası , fitnes salonu ,yürüyüş  parkuru, 24 saat resepsiyon ve güvenlik hizmeti gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda hayata geçirilen Luxera İnşaat Luxera Residence 'de CNR fuar alanına 6 kilometre, Atatürk Havalimanına 6 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Luxera Residence fiyat listesi!

Bağcılar Luxera Residence fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Tek bloktan meydana gelen proje Mahmutbey Metro İstasyonunun hemen yanında yer alıyor. 


Luxera Residence Güneşli satış ofisi 

Telefon: 0212 601 01 18

Web: www.luxeraresidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön