29 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana'da muhteşem moda rüzgarı esti!

M1 Merkez Adana'da muhteşem moda rüzgarı esti!

M1 Merkez Adana 2014 Sonbahar- Kış sezonuna muhteşem bir defile ile imza attı. Şenay Akay, Şebnem Schaefer, Ece Gürsel, Hasan Yalnızoğlu, Serkan Tan Modaseverler’le M1 Merkez Adana’da buluştu...




Şenay Akay, Şebnem Schaefer, Ece Gürsel, Hasan Yalnızoğlu, Serkan Tan

Modaseverler’le M1 Merkez Adana’da buluştu…


M1 Merkez  Adana  2014 Sonbahar- Kış sezonuna muhteşem bir defile ile imza attı..     

Banu Noyan koreografisi ile ünlü mankenler Şenay Akay, Şebnem Schaefer, Ece Gürsel, 

Hasan Yalnızoğlu, Serkan Tan’ın da aralarında bulunan 20 manken M1 Merkez Adana

Alışveriş Merkezi’nde ki podyumda rüzgar gibi esti.

Ekranların sevilen yüzü Çiğdem Tunç’un sunumuyla , 2 seans olarak gerçekleşen defilede, Ünlülerin Modacısı Nur Yerlitaş  M1 Merkez Adana ziyaretçileri  ile  2014 Sonbahar-Kış sezonuna özel “Stil Sohbetini” gerçekleştirdi.                            

16 Kasım Cumartesi günü M1 Merkez Adana Yiyecek Meydanı’nda saat 14.00 ve 18.00’de yapılan muhteşem “Defile” iki ayrı seans olarak büyük ilgi gördü.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş’la  “Stil Sohbeti” ise iki defile seansı arasında saat 17.00’de gerçekleşti. Programın sunuculuğunu ise; yılların deneyimli sunucusu ve ekranların sevilen yüzü Çiğdem Tunç yaptı.

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz:” Bu kez farklı ve çok zevkli bir konuda tüm ziyaretçilerimize  özel ve renkli bir etkinlik sunduk.” 2014 Sonbahar- Kış sezonuna özel gerçekleştirdiğimiz defileye katılan ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz”  dedi.


Geri Dön