15 / 05 / 2024

M1 Merkez Konya AVM'den halk eğitimine destek!

M1 Merkez Konya AVM'den halk eğitimine destek!

2-3-4-5 Ocak günlerinde M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi’nde açılacak bir sergide; Selçuklu Halk Eğitim Merkezi’nin Konya Eğitim Hastanesi Beyhekim Psikiatri Kliniği ve İş Okulu’nda engellilerin katıldığı kurslarda üretilen eserler sergileniyor...




M1 Merkez Konya AVM , Selçuklu Halk Eğitim Merkezi’nin önemli bir projesini ziyaretçilerle buluşturacak. 2-3-4-5 Ocak günlerinde M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi’nde açılacak bir sergide; Selçuklu Halk Eğitim Merkezi’nin Konya Eğitim Hastanesi Beyhekim Psikiatri Kliniği ve İş Okulu’nda engellilerin katıldığı kurslarda üretilen eserler sergileniyor.


 Yine bu kapsamda; Selçuklu Halk Eğitimi bünyesinde çalışmalarını sürdüren “ Keçe Yapımı” ve “Katı Sanatı” bölümleri kursiyerleri tarafından eserler de aynı sergide yer alacaktır.


 2 Ocak Perşembe gününden itibaren 4 gün süreyle M1 Merkez Konya AVM’de gezilebilecek bu sergi için AVM Müdürü Nuri Şener; “ Konyalılara bu kez çok özel sergi sunuyoruz. Selçuklu Halk Eğitim Merkezi’nin özel projelerine destek vermekten ve başarılı çalışmaları Konyalılarla buluşturmaktan da memnuniyet duymaktayız. Yeni yılın ilk günlerinde çok anlamlı bir sergiye Konyalıları bekliyoruz” diyor.


Geri Dön