27 / 04 / 2024

M1 Ümraniye AVM, En İyi Perakende Yatırımı ödülü aldı!

M1 Ümraniye AVM, En İyi Perakende Yatırımı ödülü aldı!

M1 Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi 24 Eylül Cuma günü Londra"da yapılan œAvrupa ve Afrika Emlak Ödülleri 2010 töreninde œTürkiye"deki En İyi Perakende Yatırımı  ödülünü kazandı



METRO Group Asset Management, 24 Eylül Cuma günü Londra"da yapılan œAvrupa ve Afrika Emlak Ödülleri 2010 töreninde ödül kazandı. METRO GROUP"un Düsseldorf merkezli emlak şirketi, İstanbul Ümraniye"de bulunan Meydan Alışveriş Merkezi ile œTürkiye"deki En İyi Perakende Yatırımı ödülünü aldı.

Projeleri değerlendirmek ve ödüllendirmek için kullanılan ana kriterler arasında yenilik, hayal gücü ve orijinallik yer alıyor. Mayıs ayında ICSC tarafından dünyadaki en sürdürülebilir mülk seçilen ve yılın œİyilerin En İyisi-Best-of-the-Best- Ödülünü alan   modern alışveriş merkezi 'Meydan', çevre dostu iklim kontrol konseptiyle çığır açıcı olarak kabul ediliyor. İstanbul"un Asya yakasındaki 70,000 m2"lik alanı ile Avrupa"daki en büyük jeotermik sistemlerden biriyle ısıtılıp soğutulan Alışveriş Merkezi, büyük alanların iklimlendirilmesine yardımcı olmak için çimlendirilmiş dev çatılardan da yararlanıyor.

Cuma günü Londra"da Park Lane Otel"de gerçekleşen ˜"Uluslararası Emlak Ödülleri"" töreninde, Avrupa ve Afrika"daki en iyi konut ve ticari emlak projelerine ödülleri sunuldu. Emlak Ödülleri töreni dünyanın önde gelen inşaat ve emlak uzmanlarını misafir etti.


Geri Dön