03 / 05 / 2024

Maaşlarda Eylül depremi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira oldu?

Maaşlarda Eylül depremi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin yeni zamla beraber kaç TL olduğu merakla araştırılıyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç TL ödenecek? Şimdi yeni zamlı maaşlara bakın! 



65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri birvatandaşın yüzünü güldürüyor. Geçen Temmuz'da emekli ve memur maaşları ile asgari ücrete belirli oranlarda zam yapılmıştı. Bu zamla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde de artış yaşandı. Devlet tarafından ihtiyacı olan vatandaşlara, engelli ve yaşlılar için ödenen nakit desteklerin tutarları da yükseltildi. 

Maaşlarda Eylül depremi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira oldu? 

Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren emekli ve memur ile asgari ücret zammı sonrasında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca engelli ve yaşlılar için sağlanan bazı desteklere ek olarak; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için ödenen destek ödemelerinin de tutarları artırıldı. 

Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç TL ödenecek? Şimdi yeni zamlı maaşlara bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön