28 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığında resmen deprem! 2023 zamlı maaşlarda son dakika!

65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığında resmen deprem! 2023 zamlı maaşlarda son dakika!

Evde bakım parası, 65 yaş aylığı ve engelli aylığı alan vatandaşlar 2023 Ocak zammını yakından izliyor. Ocak 2023 zammı yavaşça netleşmeye başladı. İşte 1 Ocak 2023 zamlı 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı...



Milyonlarca vatandaş 2023 senesinde uygulanacak zam oranlarını merakla izliyor. Şimdiye kadar açıklaması yapılan ekonomik verilere göre; 65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığına gelecek Ocak 2023 zammı yavaşça netleşmeye başladı.

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği ve gelişmeleri yakından izlediği asgari ücret ve memur ve emekli maaş zamların yavaşça netlik kazanmaya başlıyor. 2023 senesinde asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarının yanı sıra pek çok sosyal destek ödemesine de zam uygulanacak.

 65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığında resmen deprem! 2023 zamlı maaşlarda son dakika!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 2022'nin ikinci yarısı için enflasyon beklentisi yüzde 17,86 olarak açıklarken; AA Finans’ın anketine göre bu oran yüzde 21,61 olarak kaydedildi.

AA Finans, TCMB Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre hesaplanan ve 4 aylık kesinleşen zam oranı kapsamında zamlı 65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığı tutarları da kuruş kuruş hesaplandı.

Peki, engelli aylığı,  65 yaş aylığı, evde bakım parası 2023 Ocak zammı kaç TL olacak? Zam oranları belli oldu mu? İşte 2023 Ocak 65 yaş aylığı, evde bakım ücreti ve engelli aylığında son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön